Groepsarrangement

Groeps

Arrangementen

Arrangement samenstellen

(Vanaf 15 personen)

Gezellig met vrienden, familie of collega’s zorgeloos genieten van onze tapas?
Vanaf 15 personen bieden wij heerlijke groepsarrangementen aan die u eenvoudig kunt samenstellen!

Hoe werkt dit?


Door middel van onderstaand formulier kunt uw eigen arrangement samenstellen per ronde. Per ronde kunt u het aantal tapasgerechten aanvinken die bovenaan worden aangegeven. Zodra het onderstaande formulier is ingevuld en verstuurd zullen wij uw reservering bevestigen via uw opgegeven e-mailadres.

Tarieven


Zo t/m do € 21,90 p.p. | Vr & Za € 24,90 p.p.

Het wordt op prijs gesteld als de rekening van de groep in een keer voldaan wordt.

Wilt u op rekening betalen? Bedrijven kunnen bij ons vanaf 15 personen op rekening dineren. Hiervoor vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en bijbehorend visitekaartje te laten zien. Als u hier gebruik van wenst te maken kunt u dit als opmerking aangeven tijdens reserveren of aanvragen via het contactformulier.

Desserts en dranken vallen buiten dit arrangement. Aan het einde van het keuzemenu zijn er diverse opties voor dessert en dranken om uw arrangement compleet te maken.

Met de feestdagen gelden andere tarieven.

Komt u er niet uit of heeft u een andere wens? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.


 

Ronde 1

5 Gerechten

 

5 GERECHTEN GEKOZEN

U heeft 5 gerechten geselecteerd. Ga door naar de volgende gang, of deselecteer één van de gerechten om een nieuwe te kiezen.

 
 

 

Ronde 2

4 Gerechten

 

4 GERECHTEN GEKOZEN

U heeft 4 gerechten geselecteerd. Ga door naar de volgende gang, of deselecteer één van de gerechten om een nieuwe te kiezen.

 
 

 

Ronde 3

4 Gerechten

 

4 GERECHTEN GEKOZEN

U heeft 4 gerechten geselecteerd. Ga door naar de volgende gang, of deselecteer één van de gerechten om een nieuwe te kiezen.

 
 

 

Dessert

keuze

U kunt desgewenst uw arrangement afsluiten met een dessertarrangement. Dit arrangement kost €5,- per persoon, en is uitsluitend te boeken voor de gehele groep.

 

Voor groepen vanaf 15 personen is er de mogelijkheid om een drankarrangement bij het diner te doen. Dit arrangement houdt in dat er bier, fris en wijn gedronken kan worden 2,5 uur lang door de gehele groep voor €15,- per persoon. Het drankarrangement kan alleen afgenomen worden voor de gehele groep. Daarnaast wordt er een fair-use policy gehanteerd om misbruik te voorkomen.

Feestelijk welkom geheten worden in Pata Negra? Dit kan met heerlijke glazen witte of rode sangria. Dit arrangement is €3,50 per persoon en kan uitsluitend afgenomen worden door de gehele groep.

 

4 GERECHTEN GEKOZEN

U heeft 4 gerechten geselecteerd. Ga door naar de volgende gang, of deselecteer één van de gerechten om een nieuwe te kiezen.

 
 

 

Uw

Gegevens

Ik ga akkoord met het privacy statement.

Met het aanvinken ga je akkoord met het verwerken van persoonsgegevens door Pata Negra zoals beschreven in het privacy statement van Pata Negra. Je hebt in overeenstemming met de wetgeving het recht om de verwerking van je gegevens in te zien, te wijzigen, ernaar te informeren en bezwaar ertegen te maken door contact op te nemen met: info@patanegratapas.nl.