Pata Negra
Diverse

Arrangementen

Naast ons tapasarrangement hebben wij vanaf 15 personen heerlijke groepsarrangementen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Pata Negra
Kom langs met je team!

Zakelijk

Zakelijk genieten van een culinaire ervaring in een inspirerende setting. Bij Pata Negra Tapas bieden we arrangementen die perfect zijn voor zakelijke vergaderingen. Laat ons uw team verwennen met onze smaakvolle en diverse tapas, terwijl jullie brainstormen en belangrijke beslissingen nemen.

Pata Negra
Reserveren voor

Groepen

Bij Pata Negra Tapas hebben we speciale arrangementen voor groepen vanaf 15 personen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een familiebijeenkomst, wij zorgen voor een culinaire ervaring die bij jullie past. Reserveer nu en maak van jullie groepsbijeenkomst een onvergetelijk moment bij Pata Negra!

Pata Negra
Wij verzorgen ook

Catering

Pata Negra biedt tevens professionele cateringdiensten die de perfecte culinaire touch aan uw evenement geven. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een feest, onze heerlijke tapas zullen uw gasten betoveren. Laat ons u helpen om van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van onze cateringdiensten!

Voor groepen

Reserveren

Selecteer vestiging
Aantal personen
Contactgegevens

We bevestigen de reservering telefonisch na de aanvraag.

Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra
Pata Negra