Pata Negra
Vestiging

Sneek

Pata Negra Sneek: de vestiging met de huiselijke look, extreem gezellig en gelegen aan het Kleinzand nabij een prachtige gracht tegenover het Fries scheepvaartmuseum.

Kom langs!

Vestiging Sneek

De vestiging is per auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het pand aan de gracht of achter de McDonalds in Sneek (Gedempte Pol 8, 8601 BZ Sneek).

Pata Negra
Fantastische

Ruimtes

Pata Negra Sneek: de vestiging met de huiselijke look, extreem gezellig en gelegen aan het Kleinzand nabij een prachtige gracht tegenover het Fries scheepvaartmuseum. Google maps Streetview is bij Pata Negra langs geweest om speciaal voor jou de binnenkant van het restaurant te fotograferen. Voor vragen over de beschikbare ruimtes kan je contact opnemen met onze vestiging.

Pata Negra
Wij vieren de

Sneekweek

Onze vestiging in Sneek hanteert met de Sneekweek weekendprijzen en heeft een aangepaste tapaskaart.

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, ondanks dat het maandag avond is zit de zaak vol. Prima tapasgerechten! Sfeervolle zaak! Komen zeker een keer terug. Per ronde per persoon 2 gerechten , 5 rondes op 1e bestelformulier maar als je nog honger hebt krijg je een nieuw formulier!

Mirjam Dierick

Heerlijke sangria gedronken bij Pata Negra! Op mijn vakantie naar Mallorca veel hiervan gedronken en deze zat op het spaanse niveau! Heerlijk genieten !

Sigrid Brak

Heerlijke tapas! Toetjes zijn iets minder, maar het blijft een van m’n favoriete restaurants met verrukkelijke hapjes en sangria. Bediening is ook top.

Jolanda Botermans