Pata Negra
Vestiging

Leeuwarden

Pata Negra Leeuwarden is gevestigd in het centrum van de aantrekkelijke Friese hoofdstad Leeuwarden.

Kom langs!

Vestiging Leeuwarden

De vestiging is per auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Er zijn twee parkeergarages gevestigd in de omgeving. Parkeergarage de Klanderij (Posthoornsteeg 40, 8911 AT Leeuwarden) en parkeergarage het Zaailand (Zaailand 5, 8911 BL Leeuwarden).

Pata Negra
Sfeervolle

Locatie

Pata Negra Leeuwarden is een van de meest karakteristieke vestigingen van Pata Negra. De vestiging kenmerkt zich door zijn knusse karakter. Google maps Streetview is bij Pata Negra langs geweest om speciaal voor jou de binnenkant van het restaurant te fotograferen. Voor vragen over de beschikbare ruimtes kan je contact opnemen met onze vestiging.

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, ondanks dat het maandag avond is zit de zaak vol. Prima tapasgerechten! Sfeervolle zaak! Komen zeker een keer terug. Per ronde per persoon 2 gerechten , 5 rondes op 1e bestelformulier maar als je nog honger hebt krijg je een nieuw formulier!

Mirjam Dierick

Heerlijke sangria gedronken bij Pata Negra! Op mijn vakantie naar Mallorca veel hiervan gedronken en deze zat op het spaanse niveau! Heerlijk genieten !

Sigrid Brak

Heerlijke tapas! Toetjes zijn iets minder, maar het blijft een van m’n favoriete restaurants met verrukkelijke hapjes en sangria. Bediening is ook top.

Jolanda Botermans