Pata Negra
Vestiging

Heerenveen

Pata Negra Heerenveen heeft zijn deuren geopend in november 2016 en is gevestigd in het stadscentrum van sportstad Heerenveen (Achter de kerk 10).

Kom langs!

Vestiging Heerenveen

De vestiging is per auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Parkeren kan het makkelijkst in de nabijgelegen parkeergarage aan de Gasthouderplein (8442 MC, Heerenveen).

Pata Negra
Fantastische

Ruimtes

Pata Negra Heerenveen is een prachtige, sfeervolle locatie met twee verdiepingen en een ruim terras gelegen aan een idyllisch parkje.

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, ondanks dat het maandag avond is zit de zaak vol. Prima tapasgerechten! Sfeervolle zaak! Komen zeker een keer terug. Per ronde per persoon 2 gerechten , 5 rondes op 1e bestelformulier maar als je nog honger hebt krijg je een nieuw formulier!

Mirjam Dierick

Heerlijke sangria gedronken bij Pata Negra! Op mijn vakantie naar Mallorca veel hiervan gedronken en deze zat op het spaanse niveau! Heerlijk genieten !

Sigrid Brak

Heerlijke tapas! Toetjes zijn iets minder, maar het blijft een van m’n favoriete restaurants met verrukkelijke hapjes en sangria. Bediening is ook top.

Jolanda Botermans