Hoe ga je dit aanpakken?
Samen met de rest van het team zetten jullie je schouders eronder. Je werkt goed samen met je collega’s en communiceert duidelijk. Je zorgt ervoor dat de keuken er strak bij staat en gedurende avond alles netjes blijft.
-
Je hebt een actieve werkhouding en je kan het team kan aansturen.
-
Je bent spontaan en wilt de gasten een gedenkwaardige avond bezorgen.
-
Je bent servicegericht en kan denken in oplossingen.
-
Je loopt zo veel op een avond dat je na je werk niet meer aan je conditie hoeft te werken.
Wat breng je mee?
-
Affiniteit met koken
-
Actieve werkhouding
-
Enthousiasme, je gaat altijd met plezier naar je werk en dit straal je uit
-
Flexibiliteit, je bent bereid om te werken in weekenden en op feestdagen
-
Leergierigheid, ervaring is geen pre! Maar zoals al gezegd moet je wel feeling hebben met koken
Wat krijg je erbij geserveerd?
-
Salaris conform horeca CAO (inclusief vakantiegeld)
-
Fooi boven op je salaris
-
Flexibele werktijden zowel doordeweeks als in het weekend
-
Een uitdagende baan waardoor je vergeet dat je aan het werk bent
-
Doorgroeimogelijkheden
-
Een leuke werkomgeving met een gezellig team.